MENJAR NOUS MILLORA LA SALUT CARDIOVASCULAR.

La revisió sistemàtica de 26 assaigs clínics realitzada per la Universitat de Harvard el 2017, posa en evidència que les dietes enriquides amb nous redueixen significativament el colesterol total, el colesterol LDL, els triglicèrids i la apolipoproteïna B, si es compara amb dietes baixes en greixos, amb la dieta mediterrània sense nous, amb la dieta americana o amb la dieta japonesa.

Aquesta revisió actualitzada reforça el que ja s’havia demostrat. Menjar nous com “Snack” o en els nostres plats es una manera d’afegir nutrients essencials a la dieta i ajudar a la nostra salut cardiovascular. I tot i que son aliments alts en calories, en el context d’una dieta equilibrada no té efectes perjudicials en el pes.


La Fundación Española del Corazón ens diu que un 80 % dels casos de malaltia cardiovascular, una de les principals de mort a España, es podria prevenir fent una dieta sana i practicant activitat física de manera regular.

Comentaris